Strategier Og Hemmeligheter Om SEO

Det er en vanlig misforståelse at du må være ekspert på SEO for å oppnå topp søkemotorposisjoner. For å ha god rangering er det bare noen få ting du trenger å følge med. Ikke kast bort mye tid på å bekymre deg om små detaljer som kanskje ikke kan øke rangeringene dine. Bare konsentrer deg om de store viktige aspektene som får deg raskt til topps.

Selv om nybegynnere for søkemotoroptimaliserere mener at HTML må være komplisert og grundig, er det faktisk det stikk motsatte. Du bør holde oppsettet ditt så enkelt som mulig. Jo lettere det er for en søkemotor å indeksere sidene dine, jo høyere vil du stige på rangeringene. Husk at målet er å optimalisere nettstedet ditt, ikke å lage et rotet rot av kode.

Når du først starter et nettsted, må du unngå å bruke underdomener. Google behandler underdomener som sitt eget nettsted for å tildele dem PageRank. Kataloger fra hovedsiden har imidlertid samme PageRank som morsiden. Dette betyr for eksempel at mysite.com/store vil ha samme PageRank som mysite.com, men store.mysite.com ikke.

Å skrive og legge ut anmeldelser for produktet ditt er en flott måte å øke trafikken din. Ved å lage en gjennomgang av produktet, målrette produktnøkkelordene og få tilbakekoblinger til gjennomgangen for å forbedre søkevurderingen, kan du lage et tankesett for å kjøpe og lede disse seerne på riktig måte.

Når du prøver å oppnå optimalisering av søkemotoren, ikke glem viktigheten av metataggen for beskrivelsen. Dette betyr at du må ha utmerket grammatikk og ingen skrivefeil i metakoden. Den bør inneholde minst to av nøkkeluttrykkene dine. Mens tittelen på nettstedet ditt er kritisk i søkeresultatene, vil en internett-søker lese beskrivelsen for å ta sin endelige beslutning om hvilket nettsted du vil klikke på.

Hjemmesiden din har omtrent 50 prosent av vekten i søk. Opptil 5 prosent av kopien og linkene dine på hele nettstedet skal vektes med nøkkelord og setninger. Denne tettheten vil gi dybde til søk og bringe nettstedet ditt nærmere topprangeringen på de store motorene.

For å kunne bruke søkemotoroptimalisering på nettstedet ditt, må du forplikte deg til den pågående prosessen. Du kan ikke bare optimalisere nettstedet ditt en gang og gå videre. Internett-virksomheter eksisterer i et stadig skiftende marked, så SEO-strategien som fungerer for din bedrift i år, fungerer kanskje ikke neste år.

En sikker måte å øke trafikken til nettstedet ditt på er å sjekke trafikkstatistikken for de mest populære søkeordene som for øyeblikket bringer besøkende til nettstedet ditt. Bruk søkeordene som emner for de neste innleggene dine, da de representerer populære emner med bevist interesse for de besøkende.

Den beste måten å få mest mulig ut av SEO er å bygge innkommende lenker som er solide, skrive en flott tittel og META-beskrivelse, sørg for at den interne koblingsstrukturen er sterk, hold innholdskvalitetsnivået ekstremt høyt og ikke bekymre deg for mye om søkeordets tetthetsnivå. Hvis du gjør alle disse tingene, vil du se rangeringene dine i søkemotorene klatre.